Sábado, 13/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Agnushja për një gjumë më të mirë

Agnushja për një gjumë më të mirë

2Q==(1)

Më i miri për gjumë të mirë-Agnushja

Kjo bimë ka veprim qetësues, ndërsa ndikon mirë edhe në gjumë. Studime të shumta kanë treguar se kjo bimë kthen gjumin normal pa kurrfarë pasojash negative dhe përveç kësaj nuk shkakton kurrfarë varësie. Merret mes 400 dhe 600 mg, përafërsisht 45 minuta para gjumit. Është e rëndësishme të mbahet në mend se nuk duhet përzier me qetësues, të cilët relaksojnë muskujt.

(Visited 178 times, 2 visits today)