Domingo, 23/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Agjërimi shëron zhgënjimin dhe mërzinë

Agjërimi shëron zhgënjimin dhe mërzinë

Agjërimi shëron zhgënjimin dhe mërzinë

Dr. Yuri Nikolayev (rus) rrëfen për shërimin e mbi 7.000
vetave që vuanin nga depresioni, ankthi dhe mërzia vetëm me agjërim.

Kur barërat nuk shënuan sukses, ishte agjërimi ai që pa asnjë
efekt anësor arriti të shërojë ato, madje edhe pa asnjë barrë
materiale. Agjërimi është mjeti më i mirë mbrojtës në
ballafaqimin me problemet e ndryshme të jetës.

(Visited 72 times, 1 visits today)
Top