Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Agjërimi, rimëkëmbje intelektuale e shpirtërore

Agjërimi, rimëkëmbje intelektuale e shpirtërore

1045260_489983167747544_1474552323_n

Ky muaj, një muaj madhështor! I dalluar, i veçantë.

Në këtë muaj u zhvillua beteja më madhështore: beteja për ndarjen e së vërtetës nga e kota, dallimi i dritës nga errësirat!

Dhe agjërimi, një betejë edhe më madhështore: beteja me epshin dhe lakminë, një përpjekje për rimëkëmbje intelektuale e shpirtërore!

Përgëzime për të gjithë ata që radhiten, radhiten në këtë betejë, për të ngadhënjyer e vërteta, për ta sfiduar të kotën; për ta mundur duke e edukuar epshin e lakminë, drejt pastrimit, ngritjes.

Agjërim të frytshëm! Betejë me triumfe madhështore!

Agjërimi, rimëkëmbje intelektuale e shpirtërore,

“që të bëheni të devotshëm”.

 

Avni Tafili

(Visited 69 times, 1 visits today)