Segunda-feira, 24/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Agjerimi per ty

Agjerimi per ty

Imsaku,
te edukon te jesh i vendosur.
Ushqehemi deri ne nje kohe te caktuar.
Kur te hyje koha, qe duhet nderprere ushqimin, pernjehere heqim dore nga te ushqyerit.
Vendosim!
Dhe kjo vendosmeri, nga bindja ndaj Zotit dhe mbeshtetja tek Ai.
E kjo vendosmeri, duhet te reflektoje ne moralin dhe sjelljet tona; vendosmeri per te fale e per te meshiruar; vendosmeri per te mesuar e edukuar veten tone; vendosmeri per te jetuar ne paqe e harmoni; vendosmeri per te njohur veten dhe Zotin tone.
Per te jetuar me vlera e parime te bukura.

Avni Tafili

(Visited 87 times, 1 visits today)
Top