Domingo, 28/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Agjërimi është operim pa brisk

Agjërimi është operim pa brisk

Kursehu nga ndërhyrjet kirurgjike

Agjërimi është operim pa brisk. Kjo për faktin se ai zhduk gurët në veshka dhe fshikëzën e tëmthit, shëron tumoret, kurse mëlçinë krahas shërimit e bën edhe më të gjalle dhe aktive. Me një fjalë, agjërim korrë sukses aty ku mjekësia dështon.

-A vuan nga dhimbjet e shpinës dhe nyejve?

Prej aspekteve madhështore të agjërimit është edhe ofrimi shërimi
nga dhimbjet e shpinës, boshtit kurrizor dhe qafës. Një studim i ri
vlerëson se agjërimi është shërues nga djegiet në nyje por me kusht
që agjërimi të jetë katër javë.

Paramendo këtë periudhë dhe shihni sa e afërt është me muajin e agjërimit!

(Visited 69 times, 1 visits today)
Top