Domingo, 29/1/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Agjerimi eshte mbrojtje

Agjerimi eshte mbrojtje

” Agjerimi eshte mbrojtje”
Profeti alejhisselam

Shtrohet pyetja:

Cilat jane rreziqet dhe kush jane armiqte, ku agjerimi qendron midis nesh dhe atyre?
Shkencetaret thone se gjeja me e rrezikshme per jeten e njeriut jane helmet e mbetura brenda ne organizem, te cilet e bejne trupin te pafuqishem dhe jane pergjegjese ne plakjen e hershme tek njeriu.
Secili prej nesh konsumon rreth 500 cm3 nepermjet ajrit te ndotur, ushqimit te ndotur, ujit te ndotur bile edhe telefonat ndikojne me nje sasi helmesh ne trup.
Agjerimi punon porsi nje arme e fshehte duke luftuar helmet dhe pastruar trupin.
Pra, agjerimi ka edhe rolin e detoksifikimit ku lehteson dhe mobilizon eliminimin e substancave te demshme nga organizmi, si: kolesteroli, acidi urik, dioksina dhe mbetje te tjera toksike.