Domingo, 29/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Acarimi i lëkurës dhe fërkimi ndërmjet kofshëve

Acarimi i lëkurës dhe fërkimi ndërmjet kofshëve

lekura

Acarimi i lëkurës dhe fërkimi ndërmjet kofshëve

Lahet vëndi i acaruar me ujë dhe sapun. Pasi fshihet me ndonjë copë, fërkohet mirë me vajin e kokrrës së zezë në mbrëmje, dhe lihet ashtu deri në mëngjes.

(Visited 135 times, 1 visits today)
Top