Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Abortimi është krim vrasje

Abortimi është krim vrasje

Abortimi është krim vrasje

Prandaj këshillo vetën dhe të tjerët që të mos ndodhë

kjo kurrsesi përveç se nëse rrezikohet jeta e nënës
sidomos pas 120-ditëshit të shtatzënisë meqë në këtë kohë
All-llahu i Lartësuar e dërgon melekun-engjëllin e tij
dhe ai ia fut shpirtin në trup (Buhariu 6594).

All-llahu i Lartësuar na ruajtë nga ky mëkat i rëndë
meqë siç na mëson All-llahu i Lartësuar në Kur’anin famëlartë
se vrasja e një njeriu të vetëm është mëkat sikurse me e vrarë
mbarë njerëzimin SubhanAll-llah

Kur’an 5-32- Kush vret ndokën që s’ka vrarë njeri ose që nuk ka bërë
çrregullime në tokë është
SIKUR TË KETË VRARË TË GJITHË NJERËZIT

(Visited 265 times, 1 visits today)
Top