Sexta-feira, 3/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A thua përse?!!

A thua përse?!!

dua nje bebe

Njeriu në mitër qëndron i mbështjellur, duke i mbledhur gjunjtë, e duke i afruar duart afër gjoksit, por, edhe në vazhdimin e jetës, ai përsëri pëlqen që këtë veprim ta bëj, duke ndjerë kënaqësi në këtë! Pra, shtrihet në shtrat, i mbledh gjunjtë, dhe duart i vëndon afër gjoksit, njëjtë si dikur kur ishte brenda mitrës! A thua përse?!!

 

Agron Islami

(Visited 80 times, 1 visits today)
Top