Terça-feira, 2/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A prishet agjërimi nëse ha dhe pi duke harruar se është agjërueshëm?

A prishet agjërimi nëse ha dhe pi duke harruar se është agjërueshëm?

A prishet agjërimi nëse ha dhe pi duke harruar se është agjërueshëm?
Profeti salAllahu alejhi ue selem ka thënë: “Atë që ha dhe pi duke harruar se është agjërueshëm, Allahu e ka gostitur. Andaj le ta plotësojë/vazhdojë agjërimin e tij (nuk i është prishur).” Kjo është e përgjithshme, si në Ramazan ashtu dhe jashtë tij.
Shejkh Uthman el Hamis

(Visited 145 times, 1 visits today)
Top