Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

A nuk turperohesh?

A nuk turperohesh?
NËNA JOTE ËSHTË MË E SHTRENJT SE 10 CENT
A nuk turpërphesh që nënës tënde t’i dhurosh lule të 10 centëve një ditë në vit e 364 ditë të tjera ta bëshë për të qarë ?
Ky është turp që karshi nënës mund ta bëjë vetëm një i paedukuar.Nënës nuk mund t’i dalësh hakut edhe sikur tërë jetën ta bartje në shpinë. Ajo është dera jote e Xhenetit, dhe vetëm nëse e liron nga robëria e armikut do t’i dilje hakut.Andaj mësoi këto realitete e mos u mashtro nga shejtani duke menduar se vetëm me një filiz luleje bëre gjithçka karshi saj.

Kjo festë ka prejardhje jo-Islame dhe si e tilë le të mbetet për ta. Neve nuk mashtrojmë nënat tona një ditë por i gëzojmë ato përditë.

Allah më fal mua Nënën dhe Babain tim dhe të gjithë prindërit e muslimanëve që dëshmuan për Ty se je Hyjnia i Vetëm ! Amin

Shkroi: Hoxhe Lulzim Susuri