Terça-feira, 10/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A NUK FALESH?!

A NUK FALESH?!

A NUK FALESH?!

Pse nuk falesh, kur e di se Allahu i Madhëruar të urdhëron ta falësh namazin?

Pse nuk falesh kur e di se namazi ishte porosia e fundit e Muhamedit, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin për të, para vdekjes së tij?

Pse nuk falesh, kur e di se namazi është çelësi i çdo mirësie?

Pse nuk falesh, kur e di se ai që nuk e fal namazin është në Xhehenem së bashku me gjynahqarët dhe jobesimtarët?

Pse nuk falesh, kur e di se namazi i lan gjynahet?

Pse nuk falesh, kur e di se përkujdesja për namaz është rruga për të hyrë në Xhenet?

Pse nuk falesh, kur e di se namazi është gjëja e parë nga veprat për të cilën do të japësh llogari Ditën e Kiametit?

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 42 times, 1 visits today)
Top