Sexta-feira, 4/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A ndiheni qe jeni ne depresion, i stresuar i rrethuar me padrejtesi? Degjoje ose lexoje kete sure dhe me lejen e Zotit do largohet merzia

A ndiheni qe jeni ne depresion, i stresuar i rrethuar me padrejtesi? Degjoje ose lexoje kete sure dhe me lejen e Zotit do largohet merzia

A ndiheni qe jeni ne depresion, i stresuar i rrethuar me padrejtesi? Degjoje ose lexoje kete sure dhe me lejen e Zotit do largohet merzia

Lexoje cdo dite deri sa te ndiheni plotesisht optimist me lejen e Zotit


(Visited 1,707 times, 1 visits today)
Top