Thursday, 13/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A mund te marrin mesysh kafshet ?A mund te marrin mesysh kafshet ?

Mesyshi I kafsheve: Disa lloj gjarperinjsh qe shkaktojne vdekjen me shikim, prandaj duhet te vriten; cilesite e tyre: njeri qe ka dy viza te zeza ne kurriz dhe tjetri e ka bishtin si te keputur; ose tek qeni, ka dicka nga xhinet, qe mund te te marrin mesysh prandaj duhet te mbulohesh; ose macja kur ha ushqim, prandaj mire eshte qe t’u japesh te hane kafshet ne fillim pastaj te hashe vete;