Quinta-feira, 2/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A mund të jetë dikush që mund të zërë vendin e nënes?

A mund të jetë dikush që mund të zërë vendin e nënes?

A e di ti o rob i Zotit se çdo qelizë në trupin tënd, kockat, mishi, qimet dhe gjithçka në trupin tënd është marrë prej mishit të dikujt, prej kockave të dikujt, ti a e di se nëna kur e ka fëmijen në bark nuk është më një njeri po janë dy njerëz, a mund të nënvlersohet nëna e cila kalon vdekjen në momentin e lindjes dhe vetëm e qara e femijes ia qetëson shpirtin dhe ia harron dhimbjen… A mund të jetë dikush që mund të zërë vendin e nënes?

O Zot, fali dhe mëshiroji nënat tona.
Ahmed Kalaja

(Visited 112 times, 1 visits today)
Top