Terça-feira, 16/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A mund të hyj në Xhenet?A mund të hyj në Xhenet?

Ebu Abdullah Xhabir bin Abdilah el Ensari (RadijAllahu anhu) transmeton:
“Dikush e pyeti të Dërguarin e Allahut (SalAllahu alejhi ue selem): “Si mendon, nëse unë e fal namazin e detyruar, agjëroj Ramazanin, u përmbahem të lejuarave dhe braktis të ndaluarat dhe nuk shtoj gjë tjetër veç këtyre, a mund të hyj në Xhenet?” I Dërguari i Allahut iu përgjigj: “Po!”
Transmeton Muslimi

(Visited 33 times, 1 visits today)
Top