Sábado, 22/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A lejohet mbajtja e rruzave dhe hajmalive?

A lejohet mbajtja e rruzave dhe hajmalive?

A lejohet mbajtja e rruzave dhe hajmalive?
Nuk lejohet mbajtaja e tyre sepse është prej shirkut të madh.

Argumenti nga Kurani:
———————————–
“Nese Allahu të godet me ndonjë të keqe, s’ka kush që ta largon atë pos Tij.”
(Enam,17)

Argumenti nga Hadithi:
————————————
“Kush mban hajmali, ai ka bër shirk.”
(Ahmedi,sahih)

(Visited 72 times, 1 visits today)
Top