Sábado, 4/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A kujdesesh për namazin?

A kujdesesh për namazin?

namazi mjeksiaislame

Namazi është shtylla më madhore e islamit pas dy dëshmive.
Namazi është urdhër i Allahut dhe prej çështjeve më të rëndësishme në fe.
Namazi është pasqyra e punës së muslimanit.
Namazi është peshore e respektimit të fesë në zemrën e besimtarit.
Namazi është rruga e besimtarëve dhe moto e të shpëtuarve.
Namazi është afrim tek Allahu.
Namazi është shkollë morale.
Namazi është qetësi, lumturi, dritë dhe argument.
Namazi është dhuratë hyjnore.
Namazi është falënderim për dhuntitë e Allahut.
Namazi është preventivë e mëkateve dhe mbrojtje e epsheve.
Namazi është falës i gabimeve dhe mëkateve.
Namazi është shoqëruesi i muslimanit në sprova.
Namazi është sjellës i rrizkut dhe çelës i udhëzimit.
Namazi është shpëtim nga dënimi i varrit.
Namazi është ngritës i shkallëve të besimtarit.

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi

(Visited 84 times, 1 visits today)
Top