Terça-feira, 2/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

11053339_1578398255763440_7120024162845405139_n

Kur të ngushtohet jeta, a ke dikë tjetër pos Allahut?!

Kur të mbyllet çdo rrugë dhe të ngushtohen punët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!

Kur të dobësohet fuqia nuk të mbajnë këmbët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!

Kur të thahet loti, dhe të ngurtësohet zemra, dhe memoria të dobësohet, a ke dikë tjetër pos Allahut?!

Kur të largohet i dashuri dhe të braktisin të afërmit dhe shokët, a ke dikën tjetër pos Allahut?!

Pasha Allahun nuk e ke askënd pos Allahut!

Përmende Atë që edhe Ai të të përmend!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 40 times, 1 visits today)
Top