Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A ju pengon diçka që ta shihni hënën në natën e kthjellë pa re?

A ju pengon diçka që ta shihni hënën në natën e kthjellë pa re?

I Dërguari i Allahut sal-lallahu alejhi ve sel-lem, është pyetur se a do të shohin besimtarët Zotin e tyre në Ditën e Gjykimit. Atëherë i Dërguari i Allahut sal-lallahu alejhi ve sel-lem, ka pyetur: “A ju pengon diçka që të shihni diellin kur nuk ka vranësira?” “ Jo, o i Dërguari i Allahut,” u përgjigjën ata. “A ju pengon diçka që ta shihni hënën në natën e kthjellë pa re?” “ Jo, o i Dërguar”, thanë sahabët. “Ashtu do ta shihni Allahun në Ditën e Gjykimit.” [Buhariu dhe Muslimi nr.11/358]

(Visited 152 times, 1 visits today)
Top