Segunda-feira, 14/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A janë të lejuara marrëdhëniet seksuale në muajin e 7-8-9 të shtatzënisë?

A janë të lejuara marrëdhëniet seksuale në muajin e 7-8-9 të shtatzënisë?

A janë të lejuara marrëdhëniet seksuale në muajin e 7-8-9 të shtatzënisë?

Pyetje:
A janë të lejuara marrëdhëniet seksuale në muajin e shtatë, të tetë dhe të nëntë të shtatzënisë. Selamu alejkum!

Përgjigje:
Alejkum selam!
Po janë të lejuara, marrëdhëniet janë të ndaluara vetëm gjatë ciklit menstrual dhe pas lindjes (gjatë kohës së lehonisë).

Bedri Robaj

(Visited 69 times, 1 visits today)
Top