Terça-feira, 27/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A i ke këto simptoma ?

A i ke këto simptoma ?

mesysh

Rënia e flokëve tek gratë, mërzia e pa shkak, frika e madhe në gjoks me shumë vesvese të tjera, aborti i fëmijëve pasiqë gruaja të ketë parë në ëndërr se si ndokush e godet në bark apo pas shpine fuqishëm me shqelm, lodhja e trupit, përtacia, dëshira e madhe për gjumë megjithëse ka bërë gjumë të mjaftueshëm – janë nga simptomet e mësyshit dhe hasedit – pohon Shejh Halid El-Hibshi specialist në lëmin e mjekimit me Kuran për problemet me rrënjë tejfizike.

(Visited 264 times, 1 visits today)