Domingo, 15/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A është e vërtetë se flokët dhe rrobat e të Dërguarit salallahu alejhi ue selem egzistojnë edhe në kohën tonë?

A është e vërtetë se flokët dhe rrobat e të Dërguarit salallahu alejhi ue selem egzistojnë edhe në kohën tonë?

 

A është e vërtetë se flokët dhe rrobat e të Dërguarit salallahu alejhi ue selem egzistojnë edhe në kohën tonë?

Shejh Albani, Allahu e mëshiroftë, ka thënë: ”Ne e dijmë se reliktet e tij (të të Dërguarit salallahu alejhi ue selem), të tillat si rrobat e tij, flokët dhe kështu me rradhë, kanë humbur dhe nuk është e lejuar për asnjërin që të vërteton se ndonjë prej tyre egziston me siguri.”

Burimi: ”Et-Tevesul”, fq.147.

Përktheu: Jetmir Jakupi

(Visited 54 times, 1 visits today)
Top