Domingo, 25/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A ende ai e di se je biri i tij?

A ende ai e di se je biri i tij?

Përderisa përkujdesej për babain e tij
i cili ishte i goditur me sëmundjen e alzeimherit (sëmundjen e harresës),
iu afrua një person dhe e pyeti:

🔸A ende ai e di se je biri i tij?

🔹Ia ktheu: e çka ka kjo rëndësi, mjafton që unë e di se është babai im!

Ps: Ëmbëlsia e dashurisë arrihet atëherë kur nuk kërkohet kompenzim prej saj, e nëse kërkohet ajo quhet interes e jo dashuri.

– Rijad H Imeri

(Visited 55 times, 1 visits today)
Top