Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A ekziston lidhja në mes mjaltit dhe aftësisë seksuale?

A ekziston lidhja në mes mjaltit dhe aftësisë seksuale?

mjalti

A ekziston lidhja në mes mjaltit dhe aftësisë seksuale?


Allahu i Lartësuar thotë:
“Nga barku i tyre del lëng ngjyrash të ndryshme, në të cilin ka ilaç e shërim për njerëzit.”
->(EN-NAHL 16, 69)<-
Mjeku antik Hipokrati ka thënë: “Kush dëshiron që edhe pas të dyzetave ta ruaj rininë, atëherë në udhqim le ta fuse mjaltin.”
Studimet e shumta tregojnë për dobinë e madhe të mjaltit në forcimin e aftësisë seksuale dhe në përgjithësi në shëndetin e përgjithshëm në gjithë këtë ka edhe qumshti i bletës i cili e forcon organizmin dhe aftësitë seksuale.”

(Visited 125 times, 1 visits today)