Domingo, 10/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

A e marrin shejtanët pamjen e qenve, maceve dhe të kafshëve?

A e marrin shejtanët pamjen e qenve, maceve dhe të kafshëve?

 

Pyetje: “Shejkh i nderuar! Allahu iu dhëntë mirësi, thotë; A e marrin shejtanët pamjen e qenve dhe të maceve apo ata marrin pamjen e të gjitha kafshëve? A duhet që patjetër të jetë kafsha e zezë që të jetë shejtan?”

Përgjigje: “Ata marrin forma të ndryshme, marrin formën e zogjëve, të maceve, të qenve dhe të kafshëve të tjera. Po!

Porse që ta veçojmë vetëm në një pamje të cilën e tha, unë nuk kam dije për këtë, porse ata kanë mundësi. Po!”

 

Shejkh Salih bin Feuzan el-Feuzan (Allahu e ruajttë!)

@include "";