Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e keni ditur !? Interesante, shikoje …

A e keni ditur !? Interesante, shikoje …

A e keni ditur !?

Kemba juaj ka gjatesine e njejte me gjatesine e parakrahut ( shiko foton dhe renditjen e krahasimit : a, b dhe c ).

Gjithashtu gishti i madh i dores eshte me gjatesi te njejte me gjatesine e hundes.

Dhe gjatesia e gishtit tregues eshte e njete me gjatesine e buzeve.

Allahu është Krijuesi i njeriut në formën më të bukur dhe më të përsosur, thotë Allahu i Lartësuar:
”Vërtet, Ne e krijuam njeriun në formën më të bukur.” (Tin, 4)

(Visited 240 times, 1 visits today)
Top