Terça-feira, 31/1/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

A e keni ditur?

A e keni ditur?

nyjet normale
-Kursehu nga ndërhyrjet kirurgjike

Agjërimi është operim pa brisk. Kjo për faktin se ai zhduk gurët në veshka dhe fshikëzën e tëmthit, shëron tumoret, kurse mëlçinë krahas shërimit e bën edhe më të gjalle dhe aktive. Me një fjalë, agjërim korrë sukses aty ku mjekësia dështon.

-A vuan nga dhimbjet e shpinës dhe nyejve?

Prej aspekteve madhështore të agjërimit është edhe ofrimi shërimi
nga dhimbjet e shpinës, boshtit kurrizor dhe qafës. Një studim i ri
vlerëson se agjërimi është shërues nga djegiet në nyje por me kusht
që agjërimi të jetë katër javë.

Paramendo këtë periudhë dhe shihni sa e afërt është me muajin e agjërimit!