Segunda-feira, 20/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

A e keni ditur?

A e keni ditur?

hurmat

-Rruga më e lehtë e humbjes së mbipeshës

Ekspertë nga vende të ndryshme të botës propozojnë teknikën e agjërimit për shërimin e katastrofës së shek. XXI “mbipeshës” ngase agjërimi kontribuon në shkrirjen e dhjamit të tepërt, shkatërrimin e qelizave të plakura, sistemimin e
funksionit të hormoneve dhe realizimin e një trupi ideal.

-Agjërimi është shërim gratis dhe praktikë e lehtë.

Ushqimi i preferuar i Ramazanit
Pejgamberi, alejhi’s selam iftar bënte me hurma dhe ujë. Sot, punime shkencore
vërtetojnë se hurma dhe uji janë specialiteti absolutisht më perfekt i iftarit ngase hurma përbën një numër të madh vitaminash, sheqernash dhe minerale për të cilat ka nevojë trupi i njeriut. Madje vet hurma krahas agjërimi konsiderohet shërim.