Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur ? Shqetesuese …

A e ke ditur ? Shqetesuese …

Një fëmijë 8 vjeqarë i ditëve të sotëme, ka konsumuar deri në këtë moshë më shumë sheqer nga ç’ konsumonte një njëri gjatë gjithë jetës së tijë, një shekull më parë.
Dhe a e dini pse?
Sepse para 100 vjetësh nuk egzistonte asnjë nga ushqimet e sotëme të paketuara!
Në atë kohë janë ushqyer natyral dhe kanë jetuar të shëndetëshem.

(Visited 194 times, 1 visits today)
Top