Domingo, 20/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur ?

A e ke ditur ?

natyra universi

Transmetohet prej Abdullah bin Amr ibn el-Asit,- Allahu qoftë i kënaqur me të!,- se ka thënë:

E kam ndëgjuar Muhamedin,- salallahu alejhi ue selem!,- duke thënë:

“ Allahu i ka shënuar caktimet e krijesave pesëdhjetë mijë vjet para se të krijonte qiejt dhe tokën”.

(Shënon: Muslimi).

(Visited 77 times, 1 visits today)
Top