Quinta-feira, 4/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur ?

A e ke ditur ?

Zemra e gjirafës ndodhet në mes të trupit të saj. Ndërsa pesha e zemrës së saj është 13 kg. Distanca mes zemrës dhe trurit është 2 metra e gjysmë. Zemra e gjirafës është një makinë e tillë aq e përsosur me një fuqi madhështore saqë me një masë prej vetëm 13 kg arrin ta sigurojë qarkullimin e gjakut në një trup 2 tonësh dhe e furnizon pa pushim trurin në lartësi prej 2 metra e gjysmë. Me teknologjinë moderne sot po të dizajnohej një zemër për një kafshë kaq të madhe pesha e saj do të ishte se paku 200 kg. Ndërsa Allahu e mban në këmbë këtë kafshë me vetëm 13 kg zemër.Sa i Madh je Zoti im..!

(Visited 106 times, 1 visits today)
Top