Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur?

A e ke ditur?

Ibën Tejmije rahimehullah ka thënë se: Xhinët shndërrohen në pamje të njerëzve dhe kafshëve,shndërrohen në pamjen e gjarpërinjëve,akrepave,deveve ,lopëve,deleve,kuajve,gomarëve,si dhe në pamje tjera.

Ekzistojnë botëra të cilat janë të panjohura për njeriun,dhe njeriu nuk mund të arrijë ti njoh ato përveç se përmes kuranit,siç janë bota e melaikëve dhe exhinëve.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Top