Quarta-feira’, 14/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur ?

A e ke ditur ?

a e ke ditur

Aishja, Allahu qoftë i kënaqur nga ajo, tregon se Pejgamberi, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, ka vdekur në moshën 63 vjeç.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Top