Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur ?

A e ke ditur ?

lutje dua

Profet (salAllahu alejhi ue selem) thote: ”Lutja më e mirë është lutja që bëhet në ditën e Arafatit dhe lutja më e mirë që e kam thënë unë dhe Profetët para meje është: La ilahe il Allahu uahdehu la sherike leh, lehul mulku ue lehul hamdu ue hue ala kuli shejin kadir.” {Hadithi eshte transmetuar nga Ebu Daudi, Tirmidhiu dhe të tjerë}

(Visited 57 times, 1 visits today)
Top