Domingo, 10/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

A e ke ditur ?

A e ke ditur ?

zjarri

Transmetohet nga Enes Ibn Maliku,- Allahu qoftë i kënaqur me të!,- se Muhamedi,- salallahu alejhi ue selem!,- ka thënë:

” Hasedi i hanë veprat ashtu siç i hanë zjarri drunjët. Sadakaja i shuan mëkatet ashtu siç e shuan uji zjarrin. Namazi është drita e besimtarit dhe agjërimi është mburoja e besimatrit prej zjarrit të Xhehenemit.”
(Hadithi Sahih).

@include "";