Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur ?

A e ke ditur ?

11207357_1477211259262748_8464881202945088089_n

Një fëmijë 8 vjeqarë i ditëve të sotëme, ka konsumuar deri në këtë moshë më shumë sheqer nga ç’ konsumonte një njëri gjatë gjithë jetës së tijë, një shekull më parë.
Dhe a e dini pse?
Sepse para 100 vjetësh nuk egzistonte asnjë nga ushqimet e sotëme të paketuara!
Në atë kohë janë ushqyer natyral dhe kanë jetuar të shëndetëshem.
(Visited 107 times, 1 visits today)