Sábado, 23/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e ke ditur ?

A e ke ditur ?

brengat

Thotë Pejgamberi, alejhissalatu uesselam:

“Çkado që e godet muslimanin, qoftë lodhje, pikëllim, brengë, hidhërim, mundim nga sëmundje a fatkeqësi, madje edhe të shpuarit e ferrës, me secilën prej këtyre Allahu ia shlyen mëkatet atij.”

Muttefekun alejhi nga Ebu Seidi dhe Ebu Hurejra radijAllahu anhuma [RijadusSalihin nga imam Neveviu]

(Visited 29 times, 1 visits today)
Top