Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e dini se vaksinat e gripit përmbajnë nivele të rrezikshme të merkurit ?

A e dini se vaksinat e gripit përmbajnë nivele të rrezikshme të merkurit ?

A e dini se vaksinat e gripit të 2013-2014 përmbajnë nivele të rrezikshme të merkurit ? Vaksina përmban 25.000 herë më shumë merkur se sa limitin e sigurisë për ujë të pijshëm! Para se të vendosni për të vaksinuar veten dhe fëmijët tuaj, lexoni faktet në lidhje me vaksinat e gripit.

Unë kam lexuar dhe publikuar kohët e fundit disa artikuj mbi problemet dhe rreziqet vaksinave. Lexoni këtu se pse vaksina e gripit është më e rrezikshme se gripi. Vendimi i kujdesit shëndetësor , në përgjithësi , mund të jetë i komplikuar. Vendimi per Vaksina është edhe më e komplikuar për shkak te informacionit kontradiktore.
Më e rëndësishmja , ju duhet të dini se trupi juaj është projektuar ne menyre inteligjente për të luftuar qindra viruse të influencës që shkaktojnë gripin. Sistemi juaj imunitar është mrekullisht i pajisur mirë për të ndihmuar ne parandalimin e ftohjes, gripin dhe madje edhe kancerin. Zhvillimi i sistemit imunitar ndaj gripit – provë e një pjese thelbësore te planit tuaj shëndetësor të këtij viti . Ju mund të rezistoni mirë ! Edhe në qoftë se ju semuren, ju mund të kapërceni gripin dhe te shëroheni.

Ky raport befasues është shkruar nga Mary Tocco , hetues i pavarur i vaksinës . Ajo zbulon të vërtetën për këtë vit, vaksinat e gripit dhe faktet që industria farmaceutike dhe CDC nuk duan që ju të dini.
Ja zbulimet e saj;

5 shtator 2013

Mary Tocco

Vaksinat e influencës të 2013-2014 janë miratuar për përdorim dhe përmbajnë thimerosal ( Hg , merkur ) dhe janë të rekomanduara për çdo fëmijë , të rritur dhe nëna shtatzënë . Këtu janë vaksinat e gripit të ndryshme :

Trivalent Vaksinat Afluria ® 5,0 ml multi – dozë shishkë -një 0.5ml jab do të përmbajnë 24.5 mg Hg

FluLaval ® 5.0 mL multi – dozë vial -one 0.5 mL doze të përmbajë më pak se 25μg Hg

Fluvirin ® 0.5 mL një dozë shiringë parambushur të përmbajë ≤ 1 mg Hg 5.0 mL multi – dozë vial -one 0.5 mL doze të përmbajë 25 mg Hg

Fluzone ® 5.0 mL multi – dozë vial -one 0.5 mL doze të përmbajë 25 mg Hg

FluLaval ® kuadrivalent 5.0 mL multi – dozë vial -një doze të përmbajë 25 mg Hg

Ju lutemi të mbani në mend se një ( 1 ) mikrogram ( mg ) është e barabartë me 0,0010 miligram ( mg ) . Shpesh mjekët i referohen ” gjurmës ” të thimerosal si të sigurt dhe madje edhe të shëndetshme ! Mënyra për të krahasuar atë që është një gjurmë në një vaksinë është që të krahasohet me atë që konsiderohet e sigurt dhe e lejueshme në mjedisin tonë : ujë, lëngje dhe ushqime të hamë dhe të krahasojnë nivelet në vaksinat që na inkurajojnë për të injektuar .

2 ppb ( pjesë -per – miliardë ) është kufiri mandatuar i sigurte në ujin e pijshëm

200 PPB i zhivës në mbeturinave të lëngshme e bën atë një rrezik toksike dhe duhet të trajtohet si i tillë

? ? 730-1400 PPB është EPA kufiri i sigurt i lejueshem në peshk ( ne te ngrenet e tij )

? ? 25.000 PPB mund të gjenden në vaksinën e gripit foshnjore ( injektohet )

50.000 PPB gjetur në vaksinën e gripit të rregullt rekomandohet për fëmijët , nënat shtatzëna dhe të rriturit ( injektohet )

Boyd Haley , Profesor dhe Kryetar , Departamenti i Kimisë , Universiteti Kentucky dhe specialist i zhives në vitin 2001 i është përgjigjur deklaratës se zhiva në vaksinat është i sigurt dhe tha në vijim ;
“Një vaksinë e vetme ne një porsalindur 6 £ ( që përmban thimerosal ) është e barabartë me dhënien e një të rrituri të 180 – pound ne 30 vaksinime në të njëjtën ditë . ”

Fakti # 1 : Mbi 200 viruse mund të shkaktojë grip dhe gripi -si sëmundje, mund të prodhojnë simptoma të njëjta ose të ngjashme. Të gjitha këto sëmundje të lidhura mund të zgjasin me ditë dhe rrallë të çojë në vdekje ose sëmundje serioze , përveç nëse një person ka imunitet te komprometuar . Vaksinat zakonisht përmbajnë vetëm tre (3) viruse që janë të zgjedhur për t’u përfshire në vaksinat shumë muaj përpara se një sezon gripi te filloje, kështu që është një lojë njesoj si ‘ta kemi kur te ndodhe gripi’!

Fakti # 2 : Unë personalisht(Mary Tocco) kam pasur qindra njerëz qe kane ndareë historitë e tyre me mua, përfshirë tregime për njerëzit që kanë vdekur pas vaksinës. Tregimet e paralizës , konvulsione febrile dhe narkolepsisë , probleme neurologjike dhe dështime të shtatzënisë janë të zakonshme. Infermieret që punojnë në spitale janë dëshmitar për numrin e njerëzve që vijnë në në dhomën e urgjencës shumë të sëmurë pas vaksines se gripit .

Fakti # 3 : Normat e vdekjes nga gripi janë të kombinuara me njerëzit që kane imunitet komprometuar dhe në të vërtetë vdesin me pneumoni , një komplikacion i gripit.

Fact # 4 : Para zbatimit të vaksinën e gripit pediatrik në vitin 2003 , numri i vdekjeve nga gripi pediatrik janë në rënie. CDC rekomandohet si vaksina e gripit universale për fëmijët vitin 2003. Sipas Qendrës për sëmundjen e statistikave vitale dhe Raportin Vjetor të MMWR , vdekjet janë rritur , duke treguar se vaksinat e gripit nuk janë aq efektive sa reklamohen:

1999-1925 vdekje

2000-19 vdekje

2001-13 vdekje

2002-12 vdekje

2003-90 vdekje ( Viti i vaksinimeve masive të fëmijëve nën moshën 5 vjet)

2006-78 vdekje

2007-88 vdekje

2008 – 116 të vdekur ( 40.9 % vaksinuar në moshën 6 muaj në 23 muaj )

2009 – 276 të vdekur

2010 – 115 të vdekur

Neil Z. Miller , Manual i Sigurise per Vaksina Për Familjet e shqetësuara dhe dhe praktikuesit e Shëndetësisë ( New Atlantean Press ) PG . 97 ( Vitet 199-2003 ) Referencat e sëmundshmërisë dhe vdekshmërisë Weekly Report – CDC 16 shtator 2011 ” Copyright Manual Neil Z. Miller – Vaksina dhe Siguria ( New Atlantean Press ) ”

Fact # 5 : Shkalla e vdekjeve te influencës janë të ekzagjeruar në masë të madhe në fillim të çdo sezoni të gripit. Shifra e përbashkët i 35.000 vdekjeve në vit nuk është e vërtetë dhe nuk ka qenë numri i vërtetë për shumë vite. Një shifër më e saktë është më afër 20 , 000 vdekje në vit në shkallë kombëtare nga gripi dhe shumica prej ketyre njerëzve kane imunitet te komprometuar me sëmundje të tjera kronike / akute . Arsyeja kryesore për vdekjen është pneumonia, jogripi por statistikat janë të përzier së bashku për ta bërë atë të duket më keq se sa është. Në libër , Manual i Sigurise per Vaksina ( fq. 97 ) nga Neil Z. Miller , ai shqyrtoi me kujdes statistikat e vërteta të botuar në Weekly Njoftoni Morbiditeti të vdekshmërisë dhe gjeti vdekjen aktuale nga gripi pediatrik siç u përmend më lart viteve 1999-2003.

Fact # 6 : Koalicioni Kombëtar i Grave të organizuara, duke studiuar numrin e dështimeve të shtatzënisë pas programit H1N1 2009-2010 vaksinave të influencës, gjeti një rritje 20 fish me shume te dështimeve te shtatezanise në krahasim me dështimet në 2007-2008 dhe sezonin e gripit 2008-2009. Vaksina e gripit H1N1 përmban thimerosal , një formë e ethylmercury që është dashur të hiqen nga të gjitha vaksinat , pas seancave të Kongresit . ( Seancat e Komitetit Reforma e Qeverisjes mbi Autizmin dhe Vaksinat 2000-2003). Thimerosal është në të gjitha shishet e vaksinave.

Fact # 7 : Kur fëmijët vdesin nga gripi , ata kurrë nuk shikojnë për të parë nëse që fëmija është vaksinuar. Vaksinat e zakonshme të fëmijërisë, rezultojnë më parë në shuarje te imunitetit apo kompromis , ose në qoftë se ata sapo kishin marrë vaksinën e gripit. Media përdor një vdekje pak të ardhur keq për të trembë njerëzit në marrjen e vaksinave të gripit . Ata gjithashtu i bejne referencë ” epidemise “, kur në fakt numrat janë të ulëta dhe nuk kualifikohet si një epidemi e vërtetë , përkufizimi i të cilit është ndryshuar nga Organizata Botërore e Shëndetësise 2009.

Referenca : http://www.who.int/mediacentre/news/statements/2009/h1n1_pandemic_phase6_20090611/en/index.html

Kjo ishte pikërisht ajo që ndodhi në botë ne sezonin 2009-2010 H1N1 të influencës .

Fact # 8 : Na thanë gënjeshtrën se virusi H1N1 ishte një ” virus parë kurrë më parë “. Në 2009-2010 viti irreme pandemik . Kompanitë farmaceutike kanë berë prodhimin e vaksinave të influencës për shumë vite duke i dhënë njerëzve nga virusi H1N1 që nga 2006-2007 në 2 vaksinave :

( 1 ) Fluvirin ® Sipërfaqja pastruar antigjenit Vaksina , trivalent , Llojet A dhe B Prodhuesi Chiron Corp mikroorganizëm – e influencës H1N1 virus , H3N2 , shtamet B/Malaysia/2506/2004 licencuar 2006/07/21

( 2 ) Flumist ® Live, intranazale gripit Prodhuesi MedImmune , Wyeth mikroorganizëm – H1N1 , H3N2 , B/Jilin/20/2003 ( B/Shanghai/361/2002-13 ; si tensionet e virusit të gripit të licencuara 01/05/2007

Ky virus i ri është bioengineered në një laborator , si janë të gjitha vaksinat e gripit . Ata janë të kombinuar viruse që kurrë nuk do të shfaqen në natyrë . Kjo është ajo që unë i referohen si ” FrankenScience ” dhe është jashtëzakonisht e rrezikshme . Duke futur këto botës , ata janë të siguruar një shpërthim i çmendur i sistemit imun.

Influenza : Dëshmi nga Shqyrtime

Këto komente të plota, japin informacion të vlefshëm për pacientët, mjekët dhe vendimmarrësit. Këtu janë disa nga pikat kryesore të raportit te ekspozimin mbi mungesën e sigurisë dhe mungesen e efektivitetit.

Epidemitë virale ose pandemi e infeksioneve respiratore akute si gripi ose sindromës akute respiratore, përbëjnë një kërcënim të gjerë botëror. Barërat antivirale dhe vaksinat mund të jenë të pamjaftueshme për të parandaluar katastrofën. Ky shqyrtim vlerëson efektivitetin e ndërhyrjeve fizike , të tilla si larja e duarve apo me maska , të ndërpresin ose të reduktuar përhapjen e viruseve respiratore .

Parandalimi gripit : droga , duke përfshirë inhibitorët e neuraminidazës (p.sh. Relenza dhe Tamiflu ) amantadinës dhe rimantadinës për influencës A në fëmijët dhe të moshuarit . Edhe pse amantadina dhe rimantadines janë përdorur për lehtësimin ose per te trajtuar simptomat e gripit A në të rritur të shëndetshëm , pak dihet për efektivitetin dhe sigurinë e këtyre antiviralëve në parandalimin dhe trajtimin e influencës A tek fëmijët dhe të moshuarit .

Jane përfshirë 75 studime me rreth 300,000 vëzhgime, 19 studime grup dhe 11 studime rast të kontrollit në analizën e efikasitetit dhe efektivitetit të vaksinimeve.

Vaksinat e inaktivuara në fëmijët e moshës dy vjet ose më të rinj nuk janë në mënyrë të konsiderueshme më efikase se sa placebo . Njëzet e tetë fëmijë mbi moshën gjashtë duhet të vaksinohen për të parandaluar një rast të gripit ( infeksionit dhe simptomat ) . Tetë duhet të vaksinohen për të parandaluar një rast të gripit -si – sëmundje ( ili ) . Ne mund të gjejmë prova të efektit mbi rastet e mesme , sëmundje më të ulët traktit respirator , receta drogës , otitis media dhe pasojat e saj dhe ndikimin socio-ekonomik .

Ne kemi gjetur prova të dobët me një studim të efektit për mungesat e shkollës nga fëmijët dhe prindërit kujdesen nga puna . Dëshmi të gjerë të raportimit paragjykim të rezultateve të sigurisë nga gjyqet e vaksinave të gripit të gjalla të atenuara ( LAIVs ). Një markë të veçantë të vaksinës monovalente pandemik është i lidhur me cataplexy dhe narkolepsisë tek fëmijët dhe ka të dhëna mbi dëmeve të rënda ( të tilla si konvulsione febrile ) në situata të veçanta .

Vaksina e gripit

Përbërësit mund të përmbajnë të gjitha ose disa nga këto aditivëve toksike vaksinës ( ndihmesa ) [ CDC – Vaksina mbushes & Media, Përmbledhje ] :

Proteina vezë – shumë janë alergjik në vezë

Formal – Formalyn ( formalinë ) është një zgjidhje 37 për qind e formal të gaztë e cila përfshin metanol . ( Përdoret në vaksina si një fiksues indeve ) zgjidhje formal ( formalinë )qe është konsideruar si një kompleks të rrezikshme dhe është avujt toksik . Formal është një kancerogjen US EPA i deklaruar .

Polisorbate 80 – treguar të shkaktojë shterpësi në minj

Chloride natriumi chloride Kalciumi dhe Monosodium monosodium ( msg ) : C5H8NNaO4 , një intolerancë Stabilizuesi msg – msg : Ka patur studime të shumta të alergji dhe / ose ndjeshmërinë ndaj msg , të caktuar për komponentin e lirë glutamic acid, një excitotoxin , i cili është fajësuar për shkaktimin e një shumëllojshmërie të gjerë të simptome fizike të tilla si migrene, të përziera, telashe ne tretjen e ushqimit , të qenët i përgjumur , dridhje të zemrës , humbje e flokëve , astma , shok anafilaktik , në rritje të shpejtë te sheqerit dhe shumë ankesa të tjera .

Fosfat kaliumi – një kripë e tretshme e cila është përdorur si pleh , një shtues të ushqimit dhe një fungicid . Ajo është një burim i fosfor dhe kalium . Ajo është gjithashtu një agjent bufer.

Thimerosal – një formë e merkurit etilik ende gjenden në disa vaksinave shumë- turpshëm . Ethylmercury është shumë toksik se metilike sepse ajo kalon pengesë gjak-tru më të shpejtë. Kjo zhiva inorganike është më e vështirë për të nxjerr dhe qëndron në tru më të gjatë dhe në nivele më të larta . ( Instituti i Mjekësisë 2005)

Polyoxidonium – polimere sintetike dhe nano -materiale, shfaqin efekte selektive fenotipike në qelizat dhe në trup, ndikojnë ne mekanizmat e transduksionit, sinjale të përfshira në inflamacion , diferencimit , përhapjes dhe Apoptosis ( vdekja qelizore ).

Squalene – Një ndihmës në bazë të naftës që nuk është miratuar në SHBA si i sigurt , mund të shkaktojë verbëri , mosfunksionim autoimune dhe mund të pengojnë prodhimin e spermës . Më shumë se dhjetëra kolegëve – rishikohet gazeta shkencore nga dhjetë laboratorë të ndryshëm në të gjithë SHBA , Evropë, Azi dhe Australi janë publikuar dokumentimin e zhvillimit të sëmundjeve autoimune në kafshët nënshtruar atë .

” Vendimi Vaksina është një vendim shumë i komplikuar për të bërë kur keni parasysh informacione kontradiktore e dhënë nga mjekët , mediat dhe Qendren tonë për Kontrollin e Sëmundjeve .Jam e inkurajuar nga njerëzit që të mësojnë të gjithë për rolin e imunitetit natyror përmes ekspozimit të natyrshme për sëmundjet infektive , plus ushqimin e duhur dhe plotësim të rritur sistemin imunitar . Shume studiues ndjejne se ka shumë ndikime të tjera që duhet të merren parasysh . Duke qenë një prind mbart një përgjegjësi të madhe për të edukuar veten dhe të mbrojtur fëmijët tanë , dhe kjo do të thotë mbajtja e tyre të sigurt nga Neurotoksina dhe kimikateve toksike nëpërmjet ndotjes dhe vaksinat . ”

Mary Tocco , Hetimi pavarur Vaksina dhe Raportuese

Për më shumë informacion vizitoniwww.ChildhoodShots.com

Ky raport është shkruar nga Mary Tocco ewww.ChildhoodShots.com dhe mund të kopjohet dhe të shpërndahet duke u siguruar se përmbajtja nuk është ndryshuar . Ky raport është për të ndihmuar, per të informuar prindërit mbi rreziqet e vaksinës se gripit dhe për të ndihmuar ata të zbulojnë të vërtetën për vaksinat. Ato shtypin imunitetin natyror dhe mund të çojë në sëmundje kronike dhe vdekje .

Ky raport nuk duhet të interpretohen si këshilla mjekësore , por është për qëllime informative dhe edukative . Ky raport nuk është miratuar nga CDC , FDA, e AAP ose FDA dhe ka shumë të ngjarë qe pediatret tuaj ose mjeku, nuk do të miratojë këtë informacion !

Ju lutemi të kopjoni dhe ta ndani me njerëzit në komunitetin tuaj kete informacion .

(Visited 361 times, 1 visits today)