Quarta-feira’, 2/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e dini se në shumicën e supermarketave ndodh kjo ? Duhet ta dini …

A e dini se në shumicën e supermarketave ndodh kjo ? Duhet ta dini …

A e dini se në shumicën e supermarketave ndodh kjo ? Duhet ta dini …

A e dini se?  Në shumicën e supermarketave  vendoset buka, qumshti dhe gjërat e tjera ushqimore në vendet më të largëta, me qëllim që konsumatori të kalojë pran pjesës më të madhe të produkteve para se të arrijë te produkti i duhur.

Kjo formë është treguar e suksesshme në nxitjen e konsumatorit që të blej gjëra dhe të bëj shpenzime të paplanifikuara.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Top