Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e dini se ku shkon dielli kur perëndon?

A e dini se ku shkon dielli kur perëndon?

A e dini se ku shkon dielli kur perëndon?

Ebu Dherri thotë:
“Pejgamberi [salallahu alejhi ue selam] më pyeti: “A e di ku shkon dielli, kur perëndon?” Thashë: “Nuk e di”.
Ai tha: “Ai udhëton, derisa të bjerë në sexhde nën Fronin dhe kërkon leje për t’u ngritur prapë. Por, do të vijë koha kur do t’i thuhet: ‘Kthehu nga erdhe”. Kjo do të jetë koha kur «s’do t’i sjellë kurrfarë të mire shpirtit që nuk ka besuar më herët dhe s’ka bërë punë të mira nga besimi» ”
[El-Buhari]

(Visited 326 times, 1 visits today)
Top