Quinta-feira, 27/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e dini se ?A e dini se ?

A e dini se ?
Trupi i njeriut mund të duroj deri në 45 del (njësi për matjen e dhimbjes)?
Por gjatë kohës së lindjes,një grua ndjen dhimbje deri në 57 del ( njësi për matje të dhimbjes),kjo është e ngjajshme sikur 20 kocka të njeriut të thyhen përnjëherë.
Duaje nënën tënde ,sepse është personi më i bukur në botë,ndoshta janë kritikuesit tanë më të mëdhenjë,por ata janë edhe përkrahësit tonë më të mëdhenjë.
“Njeriun e kemi porositur të jetë i sjellshëm ndaj prindërve të vet. Nëna e mbart atë me mund dhe me mund e lind.”(Kur`an Al-AHKAF:15)
O Allah jepju nënave tona jetë gjatë dhe të lumtur,na bëjë të jemi respektues ndaj tyre. 

(Visited 28 times, 1 visits today)
Top