Terça-feira, 16/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A E DINI SE…A E DINI SE…

A E DINI SE…

Buzëqeshja është “medikament” që nuk kushton asgjë por ndryshon shumë gjëra!

Gjatë realizimit të së qeshurës në fytyrën e njeriut aktivizohen mbi 13 muskuj kjo ju bënë të dukeni më bukur!

Ndihmon në përmirsimin e gjendjeve shpirtërore, situatave stresuese dhe depresive, tejkalon më shpejt dhimbjen, na çlodh, jep energji pozitive dhe qetësi shpirtërore.

Psikologët kan thënë : ” Më trego të qeshuren tënde, të ta them kush je”

“Buzëqesh sepse buzëqeshjen e dëgjojnë të gjithë”

Pejgamberi alejhi we selam ka thënë : ” Buzëqeshi vëllaut tëndë sepse buzëqeshja është sadeka.”
Tirmidhiu

Buzëqeshja ka qen praktikë e Pejgamberi alejhi we selam qe Shkriu me të akullin e zemrave të vrazhda, bëri që nga zemrat e ngurta të rrjedh uji i mëshirës dhe dhembshurisë.

Përgatiti Inf.Qendresa Paqarizi

 

(Visited 106 times, 1 visits today)
Top