Quarta-feira’, 29/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e dini kush janë njerëzit më të mirë?

A e dini kush janë njerëzit më të mirë?

A e dini kush janë njerëzit më të mirë?
Ata që thërrasin në rrugen e Allahut të madhëruar!
Allahu i lartësuar thotë:
” E kush është në rrugë më të mirë se ai që thërret në rrugën e Allahut, që bën punë të mira dhe që thotë: unë jam prej muslimanëve”. (Fusilet-33).
Allahu na bëftë prej tyre!
Perktheu: Hoxhë Fadil Musliu

(Visited 105 times, 1 visits today)
Top