Sexta-feira, 22/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e din se…

A e din se…
 zemra

A e din se…
Zemra jonë është pompa më e përpikte në botë.
– Për çdo 23 sekonda nëpër zemër kalojnë 5 litra gjak.
– Për një ditë zemra shtie në qarkullim 19 mijë litra gjak.
– Për 60 vjet qarkullojnë 480 milionë litra gjak.
– Kjo pompë tejet e përsosur me vetëlëvizës speciale peshon mesatarisht 230 gramë te femrat, ndërsa 280 gramë te meshkujt.
Pra falendero Krijuesin tënd i cili ta fali këtë, vetëm që të jesh falenderues dhe mirënjohes ndaj Zotit tënd…
(Visited 90 times, 1 visits today)
Top