Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

A e din se cili është bashkëshorti i drejtë ?

A e din se cili është bashkëshorti i drejtë ?

lule
Ai është njeriu i cili do të të zgjedhë ty për shkak të asaj që je ne shpirt, e jo për arsye të xhinseve të ngushta ose fustanit të shkurtë.

Ai është njeriu i cili do të çmojë hixhabin tënd, edhe para se të të sheh ty me flokët e bukura, veshjet tërheqëse dhe të grimosur.

Ai është njeriu i cili do të ulë shikimin e tij, në mënyrë që t’i të bëhesh gruaja e vetme që ai sheh.

Ai është njeriu i cili të ka zgjedhur ty që të bëhesh dhurata e tij prej Allahut, për luftimin e joshjeve të grave të tjera.

Ai është njeriu i cili e ka ruajtur zemrën e tij për ty, vetëm për ty, në mënyrë që t’i të mund të jetosh me të në paqe.

Ai është njeriu, dashuria e të cilit do të të bëjë ty më të fortë.

Ai është një dhuratë për ty, nga Allahu subhanehu ue teala, inshAllah.

Përktheu: Jetmir Jakupi

Tags:
@include "";