Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e di se: të folurit…

A e di se: të folurit…

A E DI SE:
Të folurit me vetveten në mënyrë të persistuar ka dobi të shumta perceptuale. Nga to janë: E forcon kujtesën dhe ndihmon në analizë harmonizuese dhe përfundimtare, prandaj dhe kjo, numërohet si argument për inteligjencë e jo për çmenduri, siç mendojnë disa. Biseda me vetveten është shquar nga pjesa dërmuese e shkencëtarëve të logjikës. Njëri prej tyre është shkencëtari i famshëm: Ainshtajn.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Top