Sexta-feira, 14/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e di se për të qenë tamam shqiptar, duhet të keshë emër “arab”?!

A e di se për të qenë tamam shqiptar, duhet të keshë emër “arab”?!

Tha, ti me qenë shqiptar, nuk e kishe pasë emrin Omer!
Thash, a e di se për të qenë tamam shqiptar, duhet të keshë emër “arab”?! :D
Tha, ejj a e di çka je duke folur?!
Thash, kujtoi emrat e mëdhenj shqiptarë: Ismail (Qemali), Isa (Boletini), Naim (Frashëri), Ibrahim (Rugova), Adem (Jashari), Hamzë (Jashari), etj.
Shumica e tyre janë emra të pejgamberëve!!
Tag një islamofob dhe mos i thuaj asgjë :)
Hoxhë Omer Bajrami

(Visited 76 times, 1 visits today)
Top