Domingo, 28/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e dëshiron mirësi për familjen tënde?!

A e dëshiron mirësi për familjen tënde?!

“O ju që besuat, agjërimi u është bërë obligim sikurse që ishte obligim edhe i atyre që ishin para jush, kështu që të bëheni të devotshëm.”2:183

A e dëshiron mirësi për familjen tënde?!

Ramazani është një rast i mirë për ngritjen e imanit, dhe shpresoj që një pjesë e kësaj mirësie të gjejë edhe familjen tuaj, mirësi e cila nuk përfundon me përfundimin e këtij muaji të agjërimit, por do të zgjasë edhe në jetën në vazhdim si një program i jetës.

(Visited 245 times, 1 visits today)
Top